Woning verkopen

Een fijne woning verkoopt zichzelf! Het verkopen van een woning is echter meer dan een bord in de tuin, advertentie in de krant en wachten op de juiste kandidaat. Het vraagt om een actieve, klantgerichte aanpak met de nadruk op een professionele presentatie. Waarschijnlijk heeft u behoefte aan een deskundige begeleiding.


Om een inzicht in de waarde van uw woning te krijgen kunnen wij u in een geheel vrijblijvend gesprek een mondelinge waardebepaling aanbieden. Het doel van dit eerste gesprek is voor de makelaar een beeld van de te verkopen woning te krijgen en de diensten van ons kantoor aan te geven. De verkoper heeft in dit gesprek de mogelijkheid vragen te stellen waarop wij een zo volledig mogelijk antwoord zullen geven. Mocht er toe worden overgegaan de woning via Noud Kops Makelaardij te verkopen dan wordt er in overleg met de verkoper een courtage afgesproken. Veelal is dit een percentage van de verkoopprijs, excl BTW. Ook zullen er afspraken gemaakt worden over de te maken advertentiekosten etc.

Elk jaar bemiddelt Noud Kops Makelaardij bij de verkoop van vele woningen. Dit doen we op basis van een op maat gemaakt verkoopplan met consument vriendelijke voorwaarden. Wij garanderen u goede voorlichting, minimale overlast van kijkers en een duidelijk gang van zaken, zodat u de zekerheid heeft dat de verkoop van uw woning optimaal en correct wordt afgewerkt.


Door de ligging van ons kantoor in het centrum zal de presentatie van uw woning in onze etalage veel worden gezien. Ook wordt uw woning niet alleen op onze eigen website geplaatst maar de presentatie van uw woning zal ook doorgeplaatst worden naar de internetsite van de NVM (www.funda.nl) Deze wordt druk bezocht door aspirant-kopers. Tevens wordt bij alle andere NVM-collega's bekend dat uw woning in de verkoop staat. Gezamenlijk met alle regionale NVM makelaars wordt maandelijks de huizengids "De makelaar" uitgebracht. waardoor uw woning op verschillende manieren bij de potentiële kopers onder de aandacht wordt gebracht. Daarnaast beschikken we over een groot zoekersbestand. Deze zoekers worden met grote regelmaat door ons aangeschreven en op de hoogte gehouden van het nieuwe woningaanbod. Ook hierdoor wordt uw woning onder de aandacht gebracht van een groot aantal gegadigden. Vele instrumenten worden gebruikt om uw woning te presenteren en een zo groot mogelijk publiek te bereiken.

Maar bovenal luisteren wij naar u want uiteindelijk is de klant bij ons nog altijd koning.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring