Taxaties

Taxeren van woningen en bedrijfsobjecten is geen natte vingerwerk. De courantheid en de omgeving zijn belangrijke factoren in de waarde. Maar ook de bouwkundige staat, de juridische aspecten en de marktsituatie dienen onderzocht te worden alvorens tot een goede taxatie te komen.

Uiteraard zijn er meerdere redenen waarom een opdrachtgever inzicht in de waarde van een onroerende zaak wil verkrijgen. Onder andere voor het verkrijgen van een financiering, opgave voor de belastingdienst, een waardebepaling i.v.m. boedelscheiding of een onderhandse verkoop is vaak een gedegen taxatie nodig. Ook bedrijfspanden worden getaxeerd, vaak voor het opmaken van de jaarrekening, huur of verhuur etc.

De resultaten van een taxatie worden uitgewerkt in een uitgebreide rapportage, veelal het NVM-taxatierapport. Dit wordt door elke geldverstrekkende instelling erkend.

De reputatie die Noud Kops Woning- en Bedrijfsmakelaardij zich als objectief taxateur heeft verworven, vindt haar erkenning in opdrachten van onder meer particulieren, gemeenten, bedrijven en hypotheekverstrekkers. Wij beschikken over beëdigde taxateurs die uw opdracht tot taxatie snel en deskundig verzorgen.

Wilt u meer weten van ons of heeft u een taxatierapport nodig neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en u krijgt gegarandeerd snel antwoord.

Tel.: 0162-455025. Emailadres:info@noudkopsmakelaardij.nl

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring